Clinichem Oy Ltd. on vuonna 2000 perustettu, Kausalassa toimiva sairaalahygieniaan, erityisesti infektioiden ehkäisyyn erikoistunut yritys. Toimitamme Suomen terveydenhuollolle sekä tutkimuslaitoksille välinehuollon laitteita ja tuotteita, sekä myös valmistamme laite- ja prosessitestituotteita vientiin. Joukkomme on asiantunteva, hyvähenkinen ja motivoitunut. Kuulumme alan johtaviin laitetoimittajiin Suomessa ja teknisen huoltomme piirissä olevat laitteet sijaitsevat Hangon ja Muonion välillä. Meillä on ISO9001 laatusertifikaatti sekä ISO14001 ympäristösertifikaatti, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tarvitsemme tekniselle osastollemme vahvistusta. Haemme työtä pelkäämätöntä, käytännönläheistä huoltoasentajaa taustaltaan esimerkiksi sähkö/automaatioasentaja tai teknikko. Yhtiö toimii Kausalassa, mutta työkohteet ovat ympäri Suomea, joten matkustusvalmius on edellytys ja asuinkuntasi voi olla Etelä-Suomen alueella. Yhtiö kouluttaa ja perehdyttää kyseisiin tehtäviin, joissa arvostetaan hyviä kädentaitoja. Hyvät kommunikointitaidot asiakkaiden kanssa sekä englannin kielen taito ulkomaisten päämiesten kanssa tapahtuvaan yhteydenpitoon ovat välttämättömiä. Lisäksi edellytämme joustavuutta, organisointikykyä mm. alihankkijaverkostomme hyödyntämiseksi tehokkaasti, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen jani.pohjola(at)clinichem.fi. Ilmoita hakemuksessasi palkkatoiveesi.

 


© 2023 | Clinichem Oy Ltd