Clinichem Oy Ltd. on vuonna 2000 perustettu, Kausalassa toimiva sairaalahygieniaan, erityisesti infektioiden ehkäisyyn erikoistunut yritys. Toimitamme Suomen terveydenhuollolle sekä tutkimuslaitoksille välinehuollon laitteita ja tuotteita, sekä myös valmistamme laite- ja prosessitestituotteita vientiin. Joukkomme on asiantunteva, hyvähenkinen ja motivoitunut. Kuulumme alan johtaviin laitetoimittajiin Suomessa ja teknisen huoltomme piirissä olevat laitteet sijaitsevat Hangon ja Muonion välillä. Meillä on ISO9001 laatusertifikaatti sekä ISO14001 ympäristösertifikaatti, jotka ohjaavat toimintaamme.

Haemme nyt joukkoomme hygieniatuotteiden myyjiä ja myyntiedustajia. Tehtävässäsi vastaat välinehuollon -ja hygieniatuotteiden myynnistä alueesi terveydenhuollon asiakkaille. Odotamme sinulta aktiivista otetta niin olemassa olevien asiakkaiden hoitamiseen kuin uusien asiakassuhteiden luomiseen. Työ sopii myyntiyön haasteista nauttivalle ammattilaiselle, joka haluaa löytää asiakkaalle menestymisen mahdollisuuksia ja lisäarvoa toiminnalle palveluratkaisujemme avulla. 

Tehtäväsi sisältää:

- Aktiivinen uusien asiakkaiden kontaktoiminen

- Olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito

- Messuille ja näyttelyihin osallistuminen

- Vastuu myyntitavoitteiden saavuttamisesta

- Tarjousten tekeminen

Työssä menestymistä edesauttaa soveltuva koulutus terveydenhuollon alalta ja englanninkielen taito katsotaan eduksi. Tärkeätä on positiivinen asenne ja halu menestyä. Tietotekniset taitosi ovat kunnossa ja olet valmis matkustamaan. Yrityksen toimipaikka on Kausalassa ja asemapaikkasi  voi olla asuinpaikkasi mukaan. 

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen tommi.forssell(at)clinichem.fi. Ilmoita hakemuksessasi palkkatoiveesi.

 


© 2023 | Clinichem Oy Ltd